SURADNJA

Šaptač cipelama jedan je od najpopularnijih i najprepoznatljivijih brandova u Hrvatskoj i regiji. Na svojim društvenim mrežama okuplja oko 600 000 ljubiteljica aktualnih modnih i lifestyle trendova.

Prema istraživanjima nalazi se u TOP 10 najvećih "products" stranica u Hrvatskoj sa stalnim rastom što ga čini jedinim takvim posredničkim webshopom u Hrvatskoj i najbrže rastućom FB zajednicom.

Tebi, kao našem budućem suradniku omogućit ćemo rast i razvoj tvog proizvoda, branda ili jednostavno imena, u vrlo kratkom i efikasnom roku! Kroz oglašavanje i vidljivost na društvenim mrežama postići ćeš veliku popularnost i što je najbitnije, iznimno ćeš profitirati! Bingo za tebe!

Vrijednost Šaptač cipelama projekta prepoznata je do te mjere da se proučava na sveučilištima kao dio nastavnog programa, o njemu se pišu diplomski radovi te ga mnoge poslovne edukacije uzimaju kao primjer uspješnog internetskog poslovanja. Vjerujemo da i ti to želiš za svoj brand, stoga obrati nam se s povjerenjem!

Šaptač cipelama eksponiran je u mnogobrojnim medijima, a neki od njih su i 24 sata, Jutarnji list, Budiin magazin, Supermila, Stilueta, Jolie.hr, Lifestyle TV, In magazin... Bit će nam čast oglasiti u medijima i suradnju s tobom!


Jutarnji list: "Najbolji webshop u zemlji"


Želiš li i ti surađivati s nama?

Javi nam se s prijedlogom ako si:
- dizajner i želiš napraviti zanimljivu trendy kolekciju u suradnji s nama na način na koji to rade najveći i najpoznatiji svjetski brendovi
- shop i želiš da mi za tebe osmislimo i napravimo posebnu fashion kolekciju ili proizvod (za Mondo.hr dizajnirali smo blagdansku kolekciju)
- blogger ili poznata osoba i želiš nositi i promovirati našu odjeću (uvjet suradnje s nama je minimalno 5000 fanova i odličan omjer broja like-ova i pratitelja na društvenim mrežama, te izrada fashion fotografija u 7-14 dana od primitka proizvoda na kojima su jasno vidljivi Šaptač proizvodi)
- dizajner ili shop i jednostavno želiš da se i tvoji postojeći proizvodi nađu na "policama" našeg shopa
- medij ili brand i želiš da se uzajamno promoviramo ili trebaš reklamu

Ako imaš bilo kakav prijedlog ili sugestiju slobodno nas kontaktiraj!