SURADNJA

Šaptač cipelama jedna je od najvećih stranica u Hrvatskoj, a broji više od 530 000 fanova na društvenim mrežama.

Prema istraživanjima nalazi se na 1. mjestu TOP 10 najvećih "products" stranica u Hrvatskoj sa stalnim rastom što ga čini jedinim takvim posredničkim web shopom u Hrvatskoj i najbrže rastućom FB zajednicom.

Vrijednost Šaptač cipelama projekta prepoznata je do te mjere da se proučava na sveučilištima kao dio nastavnog programa, o njemu se pišu diplomski radovi te ga mnoge poslovne edukacije uzimaju kao primjer uspješnog internetskog poslovanja.

Šaptač cipelama eksponiran je u mnogobrojnim medijima, a neki od njih su i 24 sata, Jutarnji list, Budiin magazin, Supermila, Stilueta, Jolie.hr, Lifestyle TV, In magazin...

Osim suradnji s medijima u obliku naših kolumni surađujemo i s brojnim fashion brandovima i shopovima.

Svim svojim sadašnjim i budućim suradnicima omogućujemo veliku vidljivost na društvenim mrežama i mogućnost popularizacije u vrlo kratkom roku.

Želiš li i ti surađivati s nama?

Javi nam se s prijedlogom ako si:
  • - dizajner i želiš napraviti zanimljivu trendy kolekciju u suradnji s nama na način na koji to rade najveći i najpoznatiji svjetski brendovi
  • - shop i želiš da mi za tebe osmislimo i napravimo posebnu fashion kolekciju ili proizvod (za Mondo.hr dizajnirali smo blagdansku kolekciju)
  • - blogger ili poznata osoba i želiš nositi i promovirati našu odjeću (uvjet suradnje s nama je minimalno 3000 fanova na društvenim mrežama i izrada fashion fotografija u 7-14 dana od primitka proizvoda)
  • - dizajner ili shop i jednostavno želiš da se i tvoji postojeći proizvodi nađu na "policama" našeg shopa
  • - medij ili brand i želiš da se uzajamno promovirano ili trebaš reklamu
Ako imaš bilo kakav prijedlog ili sugestiju slobodno nas kontaktiraj!