O NAMA


Šaptač cipelama jedan je od prvih posredničkih web shopova i najpopularniji web shop ovih prostora. Nalazi se u Hrvatskoj i donosi ti posljednje street style trendove, ali i dašak elegancije za one posebne trenutke. Za razliku od drugih posredničkih web shopova Šaptač cipelama za tebe provjerava kvalitetu svakog svog artikla.

Sigurno ti se dogodilo da si negdje vidjela fotografiju predivnog artikla, naručila ga, a na kućnu adresu ti je stiglo nešto što nije imalo veze s onim što si platila? Taj trenutak si shvatila da ista privlačna fotografija nažalost ne znači i isti proizvod te da naizgled isti proizvod može biti izrađen u bezbroj varijanti kvalitete materijala. Ako si umorna od toga i tražiš shop gdje ćeš kupovati bezbrižno i s povjerenjem te dobiti točno ono što vidiš na fotografiji provjeri zašto je na tisuće klijentica oduševljeno baš nama.

Mi smo jedini posrednički web shop koji naručuje artikle prije stavljanja u ponudu i provjerava im kvalitetu, a realne fotografije svih naših proizvoda možeš vidjeti na našim društvenim mrežama. Raspolažemo s više od 2000 naših realnih fotografija proizvoda.

Naša ciljana populacija nije određena godinama i kod nas kupuju svi koji žele biti u korak s trendovima.

Vodimo se time da je najvažniji aspekt uspjeha baš kupac i upravo smo zato fokusirani na njegove potrebe. Svakom kupcu želimo pružiti najbolje iskustvo kupovanja te najbolji omjer kvalitete i cijene. Zbog toga smo, između ostalog, oformili i superiornu korisničku podršku koja je stalno na raspolaganju svakom našem kupcu te putem nje nudimo i mogućnost individualnog savjetovanja.

Vjerujemo da je dobar shopping pravo, a ne luksuz i zato svojim kupcima donosimo najnovije trendove po najprihvatljivijim cijenama.

Ako imaš bilo kakav prijedlog ili sugestiju slobodno nas kontaktiraj!