INFORMACIJE O DOSTAVI

OBRADA NARUDŽBE

U uobičajenim okolnostima rok obrade narudžbe je do par dana od proknjiženja uplate. On ne uključuje nacionalne praznike, subote i nedjelje. Po obradi narudžbe na mail kupac zaprima potvrdu o izvršenoj narudžbi i slanju pošiljke s definiranim rokovima dostave za naručene artikle.


ISPORUKA

Svaki artikl, ovisno o zemlji podrijetla, ima definiran uobičajeni rok isporuke*.

ZEMLJA PODRIJETLA Hrvatska EU Kina
UOBIČAJENI ROK DOSTAVE  do 7 dana  7 - 20 dana 15-45 dana
MAKSIMALNI ROK PROLONGACIJE do 14 dana do 30 dana do 60 dana

Iako se artikli u 99% slučajeva isporučuju točno u roku ili prije isteka uobičajenog roka dostave navedenog u tablici, isporuku je ponekad moguće čekati nešto dulje i to u slučaju nacionalnih praznika, blagdana ili zbog iznimno povećanog prometa na poštama. Maksimalni rok prolonacije dostave je naveden u tablici iznad. 

*Uobičajeni rok dostave ne uključuje eventualno zadržavanje na pošti zbog pogrešaka nastalih uslijed netočno napisane adrese primatelja i sl.
**Adresa primatelja mora biti potpuna i sadržavati ime i prezime primatelja (navesti i naziv poduzeća ukoliko se klijent odluči na slanje na adresu firme ili dodatno prezime ukoliko prezime klijenta nije jednako onom na poštanskom sandučiću), naziv ulice i kućni broj i poštanski broj mjesta.